Министерството на образованието и науката се присъедини към инициативата на

...
Министерството на образованието и науката се присъедини към инициативата на
Коментари Харесай

МОН подкрепи социалната кампания на Лев Инс “Пази детето в Интернет”

Министерството на образованието и науката се причисли към самодейността на Лев Инс "

В публично писмо, от МОН обявиха своята подготвеност да даде публичност на превенционните интензивности, които са част от акцията. За задачата, информацията за " Пази детето в Интернет " беше публикувана от министерството измежду всички районните учебни заведения в страната.

" Планираната превенционна акция ще способства за по-доброто схващане на казуса с онлайн издевателството и неговите отрицателни последствия, както за обособената персона, по този начин и за цялото българско общество " потвърдиха в известието си от МОН.

Социалният план на Лев Инс започва в края на предходната година и беше подсилен от ,,,, и . Мисията на " Пази детето в Интернет " е да доближи до родителите и децата в България като обърне внимание на проблем, който визира всички фамилии. Кампанията е с учебен темперамент и обгръща тематиките за кибер издевателството и кибер похищенията измежду децата в друга възраст.

В идващите месеци предстоят визити в образователни заведения на лицата на самодейността Явор Колев и Ивет Горанова. В редица от срещите присъединяване ще взимат и други известни експерти в областта на образованието и киберсигурността. Следете за настоящи вести на уеб страницата на " Пази детето в Интернет " - .

* наличие на Лев Инс
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР