Министерството на културата обяви обществена поръчка за инвестиционно проектиране и

...
Министерството на културата обяви обществена поръчка за инвестиционно проектиране и
Коментари Харесай

Започва реставрацията на емблематични сгради в София и страната

Министерството на културата разгласи социална поръчка за капиталово планиране и практикуване на авторски контрол на недвижими парцели с предоставени права на ръководство на институцията за четири емблематични здания в София и в страната.

В столицата това са постройката на бул. „ Княз Александър Дондуков “ № 16 (в която се обитаваше Националният институт за недвижимото културно завещание, някогашен НИПК); постройката на някогашния Софийски нотариат на 6ул. „ Патриарх Евтимий ” № 2 и постройката на ул. „ Леополд Седар Сенгор “ № 1 (бивша ул. „ Монтевидео “ № 21), която все още се употребява като административна с предопределение обучение от „ Специализиран Институт на франкофонията по администрация и мениджмънт “, оповестяват от Министеството на културата.

Четвъртата обособена позиция в оповестената от Министерството на културата социална поръчка е за „ Изготвяне на план и практикуване на авторски контрол за краткотрайно градивно подсилване на постройката на някогашна Морска комерсиална гимназия (Военноморско училище), намираща се на остров „ Св. св. Кирик и Юлита “, гр. Созопол “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР