Министерството на иновациите и растежа е най-активното ведомство по отношение

...
Министерството на иновациите и растежа е най-активното ведомство по отношение
Коментари Харесай

Министър Пулев: Работим на пълни обороти, за да подкрепим изграждането на индустриалните зони

Министерството на нововъведенията и растежа е най-активното ведомство във връзка с Плана за възобновяване и резистентност. Този месец отваряме за кандидатстване пета процедура – за развиване на индустриалните зони и паркове в България. Работим предпочитано, на цялостни обороти, като успяхме да начертаем същинска тактика, без да вършим нещата на парче, с ясна визия за поддръжка на българската стопанска система.

Това съобщи министърът на нововъведенията и растежа Александър Пулев на проведената от МИР национална среща „ Индустриалните зони - напредък за общините и районите “, на която участваха близо 200 представители на локалната власт и заинтригувани страни от цяла България.

Събитието се организира в София Тех Парк по отношение на идното кандидатстване по една от най-важните процедури от Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ) – за развиване на индустриалните зони и паркове в страната.

„ С напъните на министри от Служебния кабинет, на вицепремиера Пеканов, регионални шефове, сътрудници от министерството, всички заинтригувани страни, успяхме да създадем предпоставки да се привлекат в България огромни основни интернационалните вложители посредством една доста ясна визия и тактика към поддръжка на индустриалните зони у нас “, сподели още министър Пулев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР