Министерството на финансите на САЩ разшири списъка със санкции срещу

...
Министерството на финансите на САЩ разшири списъка със санкции срещу
Коментари Харесай

САЩ разшириха санкционния списък срещу Русия, добавиха говорителката на Лавров

Министерството на финансите на Съединени американски щати разшири листата със наказания против Русия. То добави говорителката на външния министър Сергей Лавров Мария Захарова, Ирек Файзулин и Дмитрий Григоренко. Съединени американски щати постановат наказания и против ръководителя на Министерството на икономическото развиване Максим Решетников и министъра на превоза Савелиев. Налагат се наказания и против съветския национален актьор Сергей Ролдугин.

Съединени американски щати постановат наказания и на миннодобивната и металургична компания " Северстал ". Министерството на финансите на Съединени американски щати дефинира период до 31 август за привършване на покупко-продажбите със " Северстал ".

Severgroup LLC, Nordgold също са обект на наказания от страна на Съединени американски щати. Министерството на финансите на Съединени американски щати дефинира краен период за привършване на покупко-продажбите с съветската златодобивна компания Nordgold до 1 юли.

Nordgold ръководи девет интервенции в Русия, Казахстан, Буркина Фасо и Гвинея, както и редица перспективни залежи в Евразия, Западна Африка, Северна и Южна Америка. Основните акционери на златодобивната компания са Алексей Мордашов и синовете му Кирил и Никита, които управляват към 99,94% от сдружението.

Властите на Съединени американски щати прибавиха и 7 яхти и 3 самолета към описите със наказания против Русия.

Министерството на финансите на Съединени американски щати направи изключения от антируските наказания за преводи, свързани с пенсионни заплащания на лица от Съединени американски щати.

Новите ограничаващи ограничения на Съединени американски щати против Русия са ориентирани към ограничение на заобикалянето на глобите и стягане на контрола върху износа на Съединени американски щати, заяви Белият дом.

Съединени американски щати прибавиха още 71 лица в Русия и Беларус към листата на лицата, на които е отхвърлен достъп до американски технологии и програмен продукт. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР