Министерството на финансите на САЩ официално включи в черния си

...
Министерството на финансите на САЩ официално включи в черния си
Коментари Харесай

САЩ включиха в черния списък още две руски компании

Министерството на финансите на Съединени американски щати публично включи в черния си лист две съветски предприятия - производител на диаманти и корабостроител - като им забрани достъпа до финансовата система на Съединени американски щати.

Последните наказания са ориентирани към съветските държавни предприятия United Shipbuilding Corp и компанията за рандеман на диаманти Alrosa.

" Чрез тези наказания Министерството на финансите прекъсва спомагателни източници на поддръжка и доходи за държавното управление на Руската федерация, с цел да води непровокираната си война против Украйна ", обявиха американските представители в известие за медиите.

Alrosa е най-голямата компания за рандеман на диаманти в света, на която се падат 28% от международния рандеман на диаманти, се споделя в изказването на Съединени американски щати, като се прибавя, че през 2021 година Alrosa е генерирала над 4,2 милиарда $ доходи.

Обединената корабостроителна корпорация " дава отговор за строителството на съвсем всички военни кораби на Русия ", се прибавя в изказването на Съединени американски щати./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР