Министерството на финансите даде на фирмите, които сключват сделки с

...
Министерството на финансите даде на фирмите, които сключват сделки с
Коментари Харесай

След блокиране на опозиционен кандидат за президент Вашингтон отново наказа Венецуела

Министерството на финансите даде на компаниите, които подписват покупко-продажби с държавната минна компания на Венецуела, период до 13 февруари да прекратят активността си.

Облекченията на глобите в петролния и газовия бранш остават в действие.

Американското МФ разреши транзакциите с минната компания през октомври, откакто държавното управление на президента Николас Мадуро реализира съглашение с подкрепяната от Съединени американски щати опозиционна секта да работи за равнене на изискванията преди президентските избори.

В петък обаче вероятността за свободни президентски избори получи тежък удар, когато най-висшият съд на страната удостовери възбраната за издигане на кандидатурата на Мария Корина Мачадо, дълготраен зложелател на държавното управление и победител в първичните избори, извършени от опозицията.

Мачадо, някогашна депутатка, завоюва без значение извършените от опозицията първоначални президентски избори с над 90% от гласовете. Победата ѝ пристигна макар че държавното управление разгласи 15-годишна възбрана да се кандидатира за поста единствено няколко дни откакто тя публично се включи в конкуренцията през юни.

Дългогодишната противничка на държавното управление имаше опция да взе участие, защото първичните избори бяха проведени от комисия, самостоятелна от изборните органи на Венецуела.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР