Министерство на земеделието избра Десислава Бонева за съветник в политическия

...
Министерство на земеделието избра Десислава Бонева за съветник в политическия
Коментари Харесай

Министерството на земеделието избра студент за съветник на министъра

Министерство на земеделието избра Десислава Бонева за консултант в политическия кабинет. Тя е докторант към катедра „ Фитопатология “, с научна компетентност „ Растителна отбрана “ в Аграрния университет в Пловдив. Десислава Бонева бе определена за пълновръстен член в екипа на министър Явор Гечев след извършен конкурс. Това оповестиха от пресцентърът на ведомството.

Семейството на Бонева се занимава със зърнопроизводство повече от 30 години. От дребна е част от аграрния бизнес и съпътстващите го проблеми. Студентката има документ за стаж по програмата „ Молекулярна характерност на вирусните болести, породени от фитоплазмени гъбички “ към Erasmus+ и e наградена за „ Студент на годината 2020 “ към Аграрен университет за високи достижения в образованието и личностното развиване в категория „ Аграрни науки и ветеринарна медицина “.

В състезанието взеха присъединяване повече от 20 студенти. Участниците бяха от разнообразни висши образователни заведения, измежду които Лесотехническия университет, Тракийски университет, Университет за национално и международно стопанство (УНСС) и от Института по почвознание, агротехнологии и отбрана на растенията „ Никола Пушкаров “.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР