Министерство на вътрешните работи знае много добре кои са рисковите

...
Министерство на вътрешните работи знае много добре кои са рисковите
Коментари Харесай

Бивш зам.-министър: МВР много добре знае кои са дилърите

Министерство на вътрешните работи знае доста добре кои са рисковите секции и кои са дилърите. Това съобщи в студиото на Нова телевизия някогашният заместник-министър на вътрешните работа Филип Гунев. Той разяснява битката с купения избор по-скоро като реплика на битка поради резултатите, които ежедневно рапортува Министерство на вътрешните работи.

Освен това Филип Гунев съобщи, на фона на изнесения в интернет лист с 200 имена, че персонално той е виждал най-малко два доста по-дълги описи. Конкретно за листата на BG-elfs той не мисли, че се работи в Министерство на вътрешните работи. По-точно в отговор на въпрос дали счита, че се работи, Филип Гунев сподели " бих се изненадал ".

Но отхвърли при президента да каже какъв брой СРС са позволени напоследък, единствено призна, че са много повече. Не знаем обаче резултатите от тях - това обаче се схваща постоянно след изборите.

След показните акции, в които се арестуват хора без документи, само че се вършат конференции за това, действително резултатите се виждат при интензивността и съгласно спечелилата партия в тези 1000 рискови секции, които от дълго време са разпознати от неправителствения бранш, а и от самите органи на реда.

Оформен е един противозаконен пазар, а в последните години купения избор се управлява на районно равнище. Дилърите гледат за продадат на допустимо най-висока цена повече гласове, само че продават и на разнообразни партии. А и гледат да продават не на партии, а по-скоро на съответни претенденти.

Филип Гунев уточни като образец за това, че Министерство на вътрешните работи не работи действително думите на министъра, че чакат да получат сигнали. Проактивност би трябвало на Министерство на вътрешните работи, както в битката с наркотрафика, уточни Гунев, въпреки и да каже, че по този начин или другояче авансово не може да се направи, тъй като самата мрежа стартира да работи няколко седмици до месец-два преди изборите.

Купувачите в последна сметка обаче постоянно са политици, уточни още някогашният заместник-министър. А такива хванати няма. Филип Гунев разяснява ареста и обвиняването на Джейхан Ибрямов като ясна политическа поръчка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР