Когато общуваме с хората, винаги използваме очите си и погледа

...
Когато общуваме с хората, винаги използваме очите си и погледа
Коментари Харесай

Как ви гледат хората? Ето какво ви мислят всички, според погледа!

Когато поддържаме връзка с хората, постоянно използваме очите си и погледа си. Често пъти не се замисляме за силата на погледа ни и не осъзнаваме, че в действителност можем да разберем какво ни мислят другите, според от това по какъв начин ни гледат. Учени от университета в Канзас направиха проучване, в което откриват закономерностите сред погледа и желанията на хората по отношение на другите. И по този начин, в случай че хората ни поглеждат в краката, те несъмнено не гледат на нас сантиментално. Напротив, те ще потърсят от нас другарство.

Когато някой се интересува от нас и то съществено, той нормално ни гледа в лицето. Това е открито, откакто са изследвани над 100 хетеросексуални студенти. Проуванията са направени благодарение на снимков материал.

На студентите е заложен въпросът с кого желаят другарство и с кого – сантиментална връзка.

Установено е също, че в случай че един мъж гледа дамата в краката и бедрата, той я възприема полово. Ако мъжът се загледа в ръцете ни пък, то той няма необикновен интерес към нас в сантименталната област. Разбира се, изключения съществуват, само че забавното в тази ситуация е, че множеството хора даже не осъзнават, че метода, по който гледат хората има значение.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР