Министерство на външните работи разкри гореща телефонна линия заради атентата

...
Министерство на външните работи разкри гореща телефонна линия заради атентата
Коментари Харесай

Външно министерство с горещ телефон за българи заради атентата в Страсбург

Министерство на външните работи разкри гореща телефонна линия поради атентата в Страсбург. При потребност българските жители могат да се свържат с посолството на България в Париж на телефони: +33 1 45 51 85 90 и на +33 1 45 51 85 90.
На посочените телефони в посолството на България в Париж ще се дава отговор и в отвън работно време на всички, които се нуждаят от подпомагане.

От външното ведомство предизвестяват, че дейностите на полицията по залавяне на нападателя не престават, а в цяла Франция е въведена степен на заплаха „ Внимание, атентат “.

Органите на реда приканват жителите на Страсбург да останат бдителни и да следват препоръките на локалните управляващи. Налице е засилен граничен надзор на границата сред Франция и Германия.

Министерство на външните работи предлага на българските жители, пребиваващи в Страсбург или пътуващи сред Франция и Германия, да следват прецизно всички инструкции на органите на реда и да заобикалят визитата на обществени места в града до усмиряване на ситуацията.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР