Министерство на туризма, съвместно с представители на туристическия сектор, участва

...
Министерство на туризма, съвместно с представители на туристическия сектор, участва
Коментари Харесай

България участва на туристическо изложение в Солун

Министерство на туризма, взаимно с представители на туристическия бранш, взе участие на интернационалното туристическо ревю PHILOXENIA в град Солун, Гърция, в интервала 18-20 ноември 2022 г, оповестяват от пресцентъра на министерството.

Изложението PHILOXENIA е значимо събитие в Гърция с директна туристическа устременост, което показва най-новите и забавни туристически оферти от туристически организации и туроператори, места за настаняване и отдих, както и от снабдители на разнообразни туристически услуги, локални и интернационалните туристически организации и разнообразни дестинации и способства за популяризирането на дестинациите и техните услуги на високо равнище. Тридневното туристическо събитие се посещава от компании и организации от целия туристически набор (гръцки и интернационалните туристически дестинации, хотели, туристически организации, туристически сътрудници, профилирана преса и медии).

Тази година на българския информативен щанд, който е на повърхност от общо 100 кв. м., взаимно с Министерство на туризма, взеха присъединяване 4-ма представители на туристическия бизнес и общински администрации: Царевград Търнов ЕООД, Рила Травел ЕООД, община Банско и Ню Сън Травел ООД.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР