Министерство на туризма е обявило конкурс за избор на новия

...
Министерство на туризма е обявило конкурс за избор на новия
Коментари Харесай

Търсят с конкурс новия концесионер на плаж Ревиера

Министерство на туризма е оповестило конкурс за избор на новия концесионер на плажа на комплекс " Ревиера ", научи Varna24.bg .

Обектът на концесията е морски плаж, представляващ територия с обща повърхност 33655 кв.м. – обособена част от крайбрежната плажна линия - изключителна държавна благосъстоятелност.

Активната плажна повърхност на обекта на концесия е площта, която се употребява за реализиране на наложителните действия, за слагане на преместваеми обекти и за разполагане от посетителите на морския плаж на платени и неплатени (лични) плажни такъми, свободно пешеходно напредване върху територията на плажа, в това число върху преместваеми пешеходни пътеки, комфортно потребление на преместваемите обекти и улеснение напредването и използването на плажните услуги от хората с увреждания и е с повърхност 28 751 кв. м. с точки по границите, определящи дейната плажна повърхност.

От дейната плажна повърхност на морски плаж " Ривиера “ е изключена повърхност в размер на 2240 кв. м, заета от обекти на инфраструктурата, представляващи: асфалт с повърхност от 245 кв.м, бетонова алея с повърхност от 661 кв.м., 2 шахти, всяка с повърхност от 1 кв.м, пристан, ситуиран върху повърхност от 90 кв.м., бетонова площадка с повърхност от 1175 кв.м. и бетонова площадка с повърхност от 67 кв.м., брегоукрепителни уреди с обща повърхност от 1997 кв.м, заливаеми площи в размер на 113 кв.м. и скалист плаж с повърхност от 554 кв.м.

Морският плаж е с дължина на бреговата линия 804 м.

В състезанието може да взе участие всяко физическо и юридическо лице или обединяване на такива лица, закупили документи за присъединяване и подали заявки с предложения до 17 октомври в Министерство на туризма.

Огледът на обекта – свободен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР