Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) категорично заявява, че

...
Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) категорично заявява, че
Коментари Харесай

МРРБ скочи на Терзиев: Няма да позволим политически да се злоупотребява с нас и с пътната агенция

Министерство на районното развиване и благоустройството (МРРБ) изрично декларира, че водещото в работата на всички институции е спазването на законите и грижата за жителите, с изключително внимание към обезпечаването на тяхната сигурност. Това се показва в позиция на министерството, изпратена до медиите.

" Неприемливо е господин Васил Терзиев да показва държание, което демонстрира, че е пленник на политическите ползи, вместо да слага преди всичко публичните потребности и сигурността на жителите ", показва от министерството.

" В тази връзка припомняме, че Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) още през вчерашния ден 19 октомври 2024 година, след осъществени многократни инспекции и обстойни разбори, разгласи на уеб страницата си, че пуска придвижването при детелината на бул. " България ". Въпреки че от Столична община не е изпълнено условието за рамка за височина на камионите, удобството на жителите е най-важно ", се споделя още в известието на АПИ. Също по този начин оповестиха, че Агенцията е подготвена да спомага на Столична община с експертно мнение за възстановяване сигурността около оборудването ", пишат още от Министерство на регионалното развитие.

" Министерството на районното развиване и благоустройството и Агенция " Пътна инфраструктура " ще продължат да извършват съзнателно своите отговорности, ангажирани напълно с обезпечаването на сигурността на жителите и развиването на инфраструктурата в страната. Няма да позволим политически да се злоупотребява с името на министерството и на АПИ. Ние сме специалисти и нашият приоритет остава ясният ангажимент към публичното богатство и правото на всеки жител да живее в комфортна и безвредна среда ", се показва още в позицията.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР