Министерство на правосъдието заявява, че установяването на собствеността върху т.нар.

...
Министерство на правосъдието заявява, че установяването на собствеността върху т.нар.
Коментари Харесай

За собствеността на Руското посолство ще се търси крепостен акт от 1898 г.

Министерство на правораздаването декларира, че установяването на собствеността върху така наречен Руска черква . Изисква се задълбочена инспекция и разбор на нормативната уредба и на документи, които са отвън Агенцията по вписванията , а от Министерство на правосъдието показват, че би трябвало да се търси в Държавния списък и в Столична община.

В този смисъл въпросът за собствеността й не е в компетентността на Министерството на правораздаването и Агенцията по вписванията .

Министерство на правораздаването се базира на осъществената инспекция в Службата по вписванията, където от 23.07.1997 година е вписан констативен нотариален акт за благосъстоятелност. Този констативен нотариален акт е формиран по молба на посланика на РФ въз основа на крепостен акт 11 от 07.11.1898 година , а самият крепостен акт не е обществено наличен. Той не се съхранява в архивите на Агенцията по вписвания, защото съгласно законодателството след приключване на период от 100 години регистрите за гражданско и имотно положение подлежат на предаване и държавно предпазване в отдел " Териториален списък - София ".

В самия нотариален акт не е разказано да са показани документи и доказателства по отношение на строителството и правоприемството сред Руското царско дипломатическо агентство и Посолството на Руската Федерация, показват още от Министерство на правораздаването.
 Снимка 635255
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР