Министерство на отбраната Най-важното нещо е човекът. Машини има, могат да

...
Министерство на отбраната
Най-важното нещо е човекът. Машини има, могат да
Коментари Харесай

Каракачанов за инцидента с наш пилот: Най-важното нещо е човекът, машини могат да се купят

 Министерство на отбраната " Най-важното нещо е индивидът. Машини има, могат да се купят нови. Военновъздушни сили изгубиха едни от най-хубавите си водачи. Изказвам съболезнования на фамилията и на неговите сътрудници, макар, че към момента има някакъв най-малък късмет ". Това съобщи водачът на ВМРО  в предаването " Денят онлайн “ по Нова нюз. 

Припомняме, че по-рано през днешния ден служебният боен министър съобщи, че майор Терзиев не е оживял.

Бившият боен министър обясни, че МиГ – 29 е главният военен аероплан на въоръжение във Българската войска. Причината за случая може да е техническа нередовност, може да е човешка неточност, учението е извършено в нощно време, когато морето и небето се сливат, целта се е движела с по-висока скорост. може водачът да е изгубил ориентировка – доста са разновидностите.

Не бива да се спекулира с подготовката за Военновъздушни сили. МиГ – 29 най-рядко е давал механически неточности. Нашите водачи са положителни. Нальотът е малко – да. Това е по този начин, тъй като дълги години нашите самолети бяха рязани, тъй като могат да носят бойни глави. Рязани са и са продавани без пари. Политиците са отговорни за унищожаването на авиацията ни ", акцентира той.

" Трябва да се закупи нова бойна техника. Дълги години тези самолети бяха приземявани. Имаме войска, която трябва да извършва своята функционалност. Нито е защитавана, нито съхранявана военната техника ", акцентира Каракачанов.

" Когато 30 година не си отделял пари за своята войска и си кърпил само наличното, това са опциите. Няма по какъв начин за 3-4 години да наваксаш това, което е пропуснато от 30 ", посочи някогашният министър на защитата

" Друга детайлност е, че последният път, в който е имало връзка с изчезналия водач, той е бил на 2000 метра и по-късно връзката се е изгубила. Тези момчета, макар недоимъкът в армията, носят униформата почтено и почтено.

Много елементарно могат да хвърлят фуражката и пагоните и да си намерят по-добра работа, само че те избират да защитят достойнството на пагона и да служат на родината си. Това е най-важното в Българската войска. Те рискуват живота си, с цел да защитят всички останали. Това са героите на нашето време ", безапелационен е Каракачанов.

" Много елементарно е в този момент да критикуваш мандата на едно отпътувало си държавно управление. Преди 4 години алтернативата пред ВМРО беше или Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи. Крайно време е да спре тази борба.

Кажи какво искаш да направиш и по какъв начин да го направиш. Този трагичен парламент имаше една цел да създаде законодателство, което да е комфортно за така наречен нови партии.

Не е обикновено това, което беше направено от това неразбирателство 45 Народно събрание. В желанието си да завоюват изборите непременно, направиха национално изменничество. Той счита, че в Турция изборите ще бъдат на хартия, а не с машини ", предупреди .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР