Министерство на образованието и директорите на училища по места поддържат

...
Министерство на образованието и директорите на училища по места поддържат
Коментари Харесай

Министър Пенов: Такива интернет атаки в момента има в цяла Европа, включително и в САЩ

Министерство на образованието и шефовете на учебни заведения по места поддържат непрекъсната връзка с органите на реда по отношение на бомбените закани, изпратени до десетки образователни заведения у нас. Това съобщи министърът на образованието Сашо Пенов, представен от Българска национална телевизия.

По думите му шефовете на учебните заведения са готови за реакция в такива случаи, а преценката им се базира на разбора на органите на Министерство на вътрешните работи.

" Такива интернет офанзиви сега има в цяла Европа, в това число и в Съединени американски щати. Оттук нататък се слага въпроса по какъв начин се работи в такива обстановки. Има директива на Министерство на вътрешните работи и по в този момент настоящите правила правото на преценка е на шефа. Разбираме, че шефовете са обезпокоени от обстановката, само че по тази причина те работят дружно с Министерство на вътрешните работи. Обществото е осведомено, преценката ни почива на експертния разбор на службите. Не мога да разясня световната интрига ", разяснява Сашо Пенов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР