Министерство на финансите не спира да работи по бюджета, но

...
Министерство на финансите не спира да работи по бюджета, но
Коментари Харесай

Искрен Митев, ПП: Министерство на финансите не спира да работи по бюджета

" Министерство на финансите не стопира да работи по бюджета, само че има доста работа. До края на февруари той би трябвало да бъде реалност. Плащанията няма да бъдат забавени, ще бъдат удължени периодите ", това сподели за " Твоят ден " по Искрен Митев от " Продължаваме промяната ".

" Стремим се да прекратим течовете, да се спрем корупцията. Ще се финансира инфраструктурата и жителите ще бъдат подкрепени поради цените на електричеството и газа ", добави той.

Според него няма по какъв начин ръководителят на Народното събрание Никола Минчев да е знаел, че е болен и да е отишъл на КСНС, както настояват от ГЕРБ.

" Приемането на зеления документ за Народното събрание не от огромно значение. Ние сме уверени, че е нужна по-висока имунизация. Считам, че депутатите би трябвало да са образец, доста от нас са и с бустерна доза ", съобщи Митев по проблема със здравния документ.

Относно митинга на " Възраждане " той съобщи, че поддържа изложение на мнението посредством митинг, само че не е отговорно в този миг да се провежда подобен, тъй като Омикрон в този момент е в пик.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР