Министерският съвет ще проведе редовно заседание, съобщиха от пресслужбата на

...
Министерският съвет ще проведе редовно заседание, съобщиха от пресслужбата на
Коментари Харесай

Правителството в оставка се събира на заседание

Министерският съвет ще организира постоянно съвещание, оповестиха от пресслужбата на Министерски съвет. Дневният ред е в 17 точки.

Включено е решение за приемане на отчет за положението на администрацията през 2021 година, както и решение за признание на Сдружение „ Национална асоциация на хората с добити увреждания “ за национално представителна организация на хората с увреждания.

Внесен е план на решение за административно-териториална смяна в община Помморие, присъединение на едно обитаемо място към друго.

Министерски съвет ще прегледа одобряването на даване на помощ на претендентите по програмата за прилагане на филантропична помощ за лицата, търсещи краткотрайна протекция в Република България разследване на военните дейности в Украйна и план на разпореждане за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на Министерство на туризма за 2022 година, по отношение на предплатено финансиране на разноските по програмата.

Внесен е лист със законопроекти, на които ще бъде осъществена цялостна предварителна оценка на въздействието и със закони, на които ще бъде осъществена следваща оценка на въздействието през 2022 година.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР