Министерският съвет одобри проект на допълнително споразумение за изменение на

...
Министерският съвет одобри проект на допълнително споразумение за изменение на
Коментари Харесай

МС прие проект на допълнително споразумение на договора за заема между МЗ и „Александровска“

Министерският съвет утвърди план на в допълнение съглашение за изменение на контракт сред Министерството на здравеопазването и Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Александровска “ ЕАД - София за даване на заем за погасяване на просрочени отговорности на лечебното заведение. Това оповестяват от държавната пресслужба.

Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване - „ Александровска “ ЕАД - София е лечебно заведение със 100% държавно присъединяване в капитала, е предмет на активност реализиране на болнична помощ, като правата на страната в него се упражняват от министъра на опазването на здравето.

С решението ще бъде финализиран планът за обезпечаване на средства за погасяване на просрочени отговорности на Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Александровска “ ЕАД - София, което ще обезпечи ликвидни средства за реализиране на оперативната му активност, и ще даде опция на държавното лечебно заведение да договаря по-благоприятни търговски условия в предстоящ интервал.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР