Министерския съвет ще разгледа утре Истанбулската конвенция, в който се

...
Министерския съвет ще разгледа утре Истанбулската конвенция, в който се
Коментари Харесай

Кабинетът разглежда казуса с третия пол

Министерския съвет ще прегледа на следващия ден Истанбулската спогодба, в който се отделя внимание на въпроса за третия пол. Официално става дума за Истанбулската спогодба, против която Вътрешна македонска революционна организация скочиха още предходната година.
От Вътрешна македонска революционна организация оспориха текстовете, обяснявайки, че лобита натискат България да узакони търкам пол. Партията се разгласи изрично са срещу утвърждението на този документ. Според националистите, под заглавие: " За домашното принуждение " Конвенцията постанова образователни стратегии за проучване на нестереотипни функции на пола като хомосексуализъм и травестизъм.

Пак съгласно Вътрешна македонска революционна организация гласуването на Истанбулската спогодба ще задължи България да дава статут на емигрант на всеки чужденец с особености на пола. Това значи, че всеки транссексуален от трета страна може да получи обезпечен статут на емигрант у нас, защото в родината си е преследван поради особености на пола, изясняват още от партията.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР