Министерски съвет отпусна над 25.4 млн. лева за нова сграда

...
Министерски съвет отпусна над 25.4 млн. лева за нова сграда
Коментари Харесай

Бизнесмен от ВМРО, пазил гърба на Джамбазки взе 25 милиона от кабинета Борисов -3!

Министерски съвет отпусна над 25.4 млн. лв. за нова постройка за потребностите на Държавната комисия по сигурността на информацията, заяви държавната осведомителна работа.

В момента ДКСИ се обитава на ул. “Черковна” 90, където са още Специализираната прокуратура и Специализирания углавен съд. Новата постройка, която ще се намира на столичната улица “Козлодуй” 4, е собственисто на предприемача Красимир Георгиев. Той беше втори в листата на Вътрешна македонска революционна организация на парламентарните избори през май 2013 година за 23 МИР в столицата, където лидера беше Ангел Дамбазки. ДКСИ е в ресора на вицепремиела и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Георгиев разяснява, че в никакъв случай не е члуенувал в политическии партии, а влистата на Вътрешна македонска революционна организация влезнал от гражданска квота. Не отлича, че се познава с Каракачанов, само че твръди, че двамата не са се виждали откогато е станал вицепремиер и министър на отбраната- “Името на Красимир Каракачанов по никакъв метод не е забъркано в договорката. Ползвана е професионална връзка за управлене на парцели, а с цел да е несъмнено всимко е транспарантно персонално финансовият министър Владислав Горанов и основният прокурор Сотир Цацаров наравиха оглед на обкта”, сподели Георгиев. “Няма спекулация в случя”, добави той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР