Министърът на здравеопазването трябва да бъде отстранен незабавно и да

...
Министърът на здравеопазването трябва да бъде отстранен незабавно и да
Коментари Харесай

Румен Петков поиска незабавно отстраняване на Кацаров

Министърът на опазването на здравето би трябвало да бъде отхвърлен неотложно и да стартира инспекция по какъв начин са избрани тези 15 снабдители на проби за учениците, сподели на конференция ръководителят на АБВ Румен Петков.

При тази трагична цена, която ние плащаме, в случай че не се проверява случая, значи, че цялото служебно държавно управление и президентът гледат на тези 15 снабдители като на портмоне ", съобщи Румен Петков.

„ Имаме грозни зависимости на служебното държавно управление. Президентът и министър председателят би трябвало да кажат къде са. Ръководството на „ Булгартрансгаз “ и принципала на сдружението Министерството на енергетиката номинира изпълнителния шеф на „ Булгартрансгаз “ Владимир Малинов за член на УС на Асоциацията на европейската мрежа на националните газопреносни оператори.

Да си видят роднините, които работят в Булгартрансгаз “ президентът и министър председателят, да ги изтеглят от там неотложно и да се завърши въпросът. Още при второто служебно държавно управление на Радев поставихме въпроса за несъстоятелността на енергийния министър. В момента това е единственото ведомство, в която ГЕРБ ръководи с все мощ “, сподели Румен Петков.

„ Това не смущава президента Радев и министър-председателя Янев, тъй като са стимулирани от изпълнителния шеф на Булгартрансгаз “ за недостижимост.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР