Министърът на здравеопазването проф. ще открие обновените Операционен блок и

...
Министърът на здравеопазването проф. ще открие обновените Операционен блок и
Коментари Харесай

Хинков открива обновените Операционен блок и Реанимация на Специализираната ортопедичната болница в Горна Баня

Министърът на опазването на здравето проф. ще открие обновените Операционен блок и Реанимация в УСБАЛО „ Проф. Бойчо Бойчев “ ЕАД, кв. Горна Баня. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването. 

Събитието ще се състои от 10 ч. в коридора на Операционния блок в постройката на болничното заведение в кв. Горна Баня, бул. „ Никола Петков “ 56.

Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по ортопедия “Проф.Бойчо Бойчев ” е неповторима за страната във връзка с лекуването на болести и посттравматични повреди на опорно-двигателния уред, написа на уеб страницата на болничното заведение. Лечебното заведение е приемник на Научния институт по ортопедия и травматология при Медицинска академия – София, припомня Българска телеграфна агенция. Тя е единствената в страната еднопрофилна ортопедична болница, основана през 1974 година посредством клинико-нозологично структуриране след обединяването на три водещи национално водещи ортопедично-травматологични институции - Катедрата по ортопедия и травматология към ИСУЛ - София, Катедрата по ортопедия и травматология към ВМИ - София и Републиканския институт по възстановителна хирургия и протезиране - София, Медицинска Академия.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР