Министърът на здравеопазването отново отмени насрочения конкурс за ръководство на

...
Министърът на здравеопазването отново отмени насрочения конкурс за ръководство на
Коментари Харесай

Министърът отново отмени конкурса за ръководство на „Св. Наум“

Министърът на опазването на здравето още веднъж анулира планувания конкурс за управление на Многопрофилната болница за интензивно лекуване по неврология и психиатрия „ Св. Наум “, излиза наяве от известие на уебстраницата на Министерството на здравеопазването.

Конкурсът беше разгласен 10 дни, откакто беше анулиран състезанието за Съвет на шефовете – шеф, представител на страната и самостоятелен член в болничното заведение, дружно с анулацията на състезанията за управление на още девет лечебни заведения.

Отмененията през днешния ден конкурс беше за повсеместен ръб на шефовете и за цялостен мандат – три години, като срокът за подаване на документите беше 16 февруари.

Министърът приключи през днешния ден и състезанието за шеф на Специализираната болница за рехабилитация – Котел, откакто през вчерашния ден стана ясно, че нито един претендент не е позволен до последния му стадий.

За позицията имаше двама претенденти – доктор Григор Костов Малев и Любомира Валентинова Митова. Още след първия стадий обаче Любомира Митова отпадна и до показване на идея доближи само доктор Малев. Той обаче от своя страна не е съумял да преодолее този стадий от състезанието и надлежно не е позволен до последния му стадий – събеседването с комисия.

Междувременно проф. Христо Хинков съобщи желанията си да слее СБР – Котел със „ Специализирани лечебни заведения за рехабилитация – Национален комплекс “, което обаче досега не е осъществено.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР