Министърът на вътрешните работи Валентин Радев символично предаде европредседателството в

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев символично предаде европредседателството в
Коментари Харесай

Министър Радев предаде щафетата на австрийския си колега Кикл: Да продължим да работим за Европа

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев алегорично съобщи европредседателството в област " Вътрешни работи " на австрийския си сътрудник Херберт Кикл с благопожелание да продължат взаимните старания в полза на европейските жители.

Днес в Люксембург се организира съвещание на Съвета " Правосъдие и вътрешни работи ", което е последно по тематиката " Вътрешни работи " в границите на българското председателство. От 1 юли Австрия поема председателството на Съвета на Европейски Съюз.

С благопожелание да продължи в дух на последователност осъществяването на целите на Триото, министър Радев съобщи и пожарникарския шлем, който получи при започване на българското председателство от естонския вътрешен министър Андрес Анвелт. Шлемът символизира отбрана, мощ и увереност в отстояването на общите европейски цели и настоящия дневен ред на Европейски Съюз.

Вътрешните министри на страните членки получиха кукли в национални носии от разнообразни райони на страната като знак на националната самородност и на разнообразието, което е в основата на Европейски Съюз. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР