Министърът на вътрешните работи на Обединеното кралство Джеймс Клевърли се

...
Министърът на вътрешните работи на Обединеното кралство Джеймс Клевърли се
Коментари Харесай

Министърът на вътрешните работи на Обединеното кралство се извини, че се пошегува с питието на съпругата си

Министърът на вътрешните работи на Обединеното кралство Джеймс Клевърли се сблъска с апели за оставката си, макар че се извини, че се пошегува на неотдавнашен банкет на Даунинг Стрийт, че е налял питието на жена си с „ обезчестяване на среща ” опиати.

Коментарите му пристигнаха тъкмо откакто държавното управление разгласи репресии против пикането – когато някой сложи опиати в напитката или тялото на различен човек без негово познание или единодушие.

Умно се смята за предстоящ водач на ръководещата Консервативна партия, като преди този момент е заемал ролята на външен министър. Но ексцентричните му закачки му докараха проблеми през последните седмици.

Съобщава се, че министърът на торите е споделил на гостите на рецепцията на номер 10, че тайната на дългия брак е да се уверите, че брачната половинка ви постоянно е „ леко упоена “, тъй че да не забележи, че има „ по-добри мъже на открито “ там ”.

Умно продължи да се майтапи, че поставя „ малко рохипнол ” в питието на жена си Сузи всяка вечер и сподели, че „ не е наисти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР