- Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви, че случаите,

...
- Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви, че случаите,
Коментари Харесай

Румен Петков пред Гласове: Миналата година Европа е купила рекордните 22 млрд. куб. м скъп руски втечнен газ. Двуличие и корупция?

- Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев съобщи, че случаите, свързани с бомбените закани в редица учебни заведения, съставляват най-вероятно хибридна офанзива на Русия за заплашване. Според него партньорските ни служби също работят по тази версия, защото сходни закани има и там. Какво е вашето мнение?

- Мисля, че за подобен тежък случай, проблем да се приказва с версии е най-малкото несериозно. Вътрешният министър да овладее полета на мисълта си и да концентрира напъните на министерството върху гарантиране на изборния развой и върху ефикасна битка против пазаруването на гласове. За естествения човек остава безусловно неясно по какъв начин може вътрешното министерство още да не е разкрило един от най-бруталните актове на пазаруване на гласове в последните 30 години. Торбичките с шпек колбас и лютеница от страна на „ Продължаваме Промяната “  и „ Демократична България “. Аз мисля, че тези които споделят, че министърът в тази ситуация прикрива пазаруването на гласове от страна на Политическа партия и Демократична България, мъчно могат да бъдат опровергани. Т.е. да не ръси версии, още повече че те са несериозни, а да се хване в работа. Надали на Русия в този момент и е до нашите учебни заведения и до нашите избори. Средите, които имат интерес от втълпяване на боязън и неуравновесеност са тук в България и за естествения човек е ясно кои са.

- А това да се пропагандира с кашкавал, колбас и лютеница по какъв начин ви наподобява като прийом? Не е ли унизително за нацията? Това демонстрира отношението на тези хора към българските жители. За тях българите сме докарани до просешка сопа и като подмятат малко шпек колбас, българският гласоподавател би трябвало с трогване да гласоподава, благодарейки на Политическа партия и Демократична България. Това е нецензурност, споделям го без съмнение за определението. Българските жители би трябвало да го видят в този момент и да го санкционират на 2 април. 

- През юли 2021 година Икономическият министър Кирил Петков се похвали, че е привлякъл вложител за създаване на цех за електрически автомобили в Ловеч. Оказва се, че това е една от многото му грандиозни афери, в които той въвлича страната в договорни връзки, свързани с присъединяване на обществени финанси.  

Това е машинация, която би трябвало да бъде разследвана от прокуратурата, тъй като Кирил Петков подписа и аз тогава съм го показвал, контракт с албанците, маскирани като германци пет дни преди Министерския съвет да вземе решение, с което да го оторизира да подпише подобен контракт. Оставям на страна, че ние станахме лице на една доста противоречива компания, която той трансформира в стратегически сътрудник. Така че прокуратурата да не си заравя главата в пясъка, а да работи. Впрочем на 2 април, съгласно мен, за „ Продължаваме Промяната “ би трябвало да гласоподават всички хора, които са си купили коли от ловешкия цех. 
Всъщност ние за какво забравихме, че бе открита самолетна линия София- Скопие? И безславната част на тази линия, чиито единствени консуматори бяха държавни служители, командировани с няколкото самолета до Скопие. 

Ние за какво забравихме случая “Джемкорп “? А „ Нексо “? На 2 април би трябвало да гласоподават за Политическа партия и Демократична България и тези, които са си вложили спестяванията в „ Джемкорп “ и „ Нексо “. 

Така че да не забравяме през какво минахме и да създадем избора, който заслужаваме. Ако желаеме подаяния от шпексалам, в случай че желаеме да летим за Скопие, в случай че желаеме да имаме електрически коли от Ловеч – да гласуваме за тези хора. 

- Как ще коментирате желанието на ПП/ДБ да предложат кабинет на малцинството с министър председател Асен Василев? Вие бихте ли подкрепили сходен кабинет, в случай че „ Левицата! “ има наличие в идващия парламент. Кирил Петков се хвали по какъв начин никой няма да може да му откаже такава поддръжка.

- Мисля, че това му фукане има доста съществени параметри, които би трябвало да бъдат изследвани. Една от аргументите да желаеме да осигурим наличие в Народното събрание на доктор Цветеслава Гълъбова е точно загрижеността ни за психологичното положение на сходен жанр хора. Мисля, че сходни неуместни изказвания за кабинет на малцинството могат да минат през главата единствено на човек, който България в никакъв случай не го е интересувала и който е подготвен да гледа на България като търговски инструмент за персонално обогатяване. Припомням още един път „ Джемкорп “ и завода в Ловеч... Тези две партньорства са задоволителни да ни покажат в какво могат да ни въвлекат тези хора. 

- Излизат данни, че Европа се пробва да маскира пазаруването на съветски газ, употребявайки медиатори, през които получава съветски полутечен газ, само че на по-високи цени. Вашият коментар?

- С задоволително осведомени хора направихме сериозен разбор на търговията с съветски газ. За предходната година една от най-скандалните покупко-продажби е пазаруването на големи количества, рекордни количества, съветски полутечен газ – 22 милиарда куб. м. Изключително безценен спрямо тръбния газ, който същата Европа, приказвам за Европейски Съюз, е купила. Т.е. Европа отхвърли евтиния тръбен газ, с цел да си купи посредством медиатори скъпия LNG от Русия. За първото тримесечие на 2023-а година Европа направи нова огромна крачка в двуличието и корупцията като към този момент си е купила 6 милиарда куб. м.  Имаме много „ сериозен “ резултат от оповестените политики на ограничение. Така тези политики костват на европейския консуматор, на европейски обичай доста по-скъпо. Това оскъпяване идва от медиаторите и сигурен съм – медиаторите се отплащат на който би трябвало по съответния метод. Време е европейската прокуратура да спре да си затваря очите за тези скандални покупко-продажби,  защото хората излязоха по улиците и погромиха Франция. Огромни са митингите и в Германия. Ако продължаваме по този метод, никой няма да бъде подминат. Ако в България желаеме още медиатори, още по-скъпи газ и ток, да гласуваме за тези, които погромиха и енергетиката ни, продадоха „ Лукойл “ на руснаците, „ Марица “ 1 и 3 на американците и в този момент ние всички заедно плащаме техните закононарушения към България. 

 

 


 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР