Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев награди спасителите на Сашко

...
Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев награди спасителите на Сашко
Коментари Харесай

Lupa.bg пита: Някой разбра ли къде беше и как оцеля Сашко?

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев награди спасителите на Сашко от Перник, а с този жест службите сложиха точка на случая. Някой обаче разбра ли къде е бил Сашко и по какъв начин оцеля толко време в студа по лека връхна дрешка и без храна?

" Случаят със Сашко е завършен ", сподели гордо Демерджиев по време на награждаването. А в действителност защо бяха тези награди, кой какво направи, кой прибра Сашко за толко време, до момента в който медиите изпадаха в нервност по проблема.

Сашко, който е аутист, изчезна на 11 ноември и бе в неопределеност девет дни, леко облечен в огромните студове тогава. Момчето се загуби в гората над Профилакториума по време на разходка с татко си. Осем нощи Сашко оцеля самичък в гората, а полиция и доброволци от цялата страна се включиха в издирването му и не се отхвърлиха до последния ден, само че не го откриха до момента в който бащата разгласи премия от 100 000 лв. да му върнат сина.

Почти обезверени, че момчето може да е към този момент живо, на деветия ден доброволци от клуба по парапланеризъм откриват момчето в дере. Мокър, премръзнал, отпаднал, само че жив!

Никой не сподели по какъв начин по този начин нежното дете остана живо толко време, мълчеше и Сашко, който по принцип може да приказва и да опише цялата истина. Такива чудеса не сме гледали и по приключенските екшъни.

Свърши ли си Министерство на вътрешните работи работата и за какво този път нарушиха традицията си - в конференция да опишат всички детайлности с отговори, които към момента интересуват обществото ни, когато се касае за изчезнало дете.

Сашко от Перник се появи дни откакто татко му разгласи огромната парична премия, някой получи ли я? Видяхме грамоти, само че въпреки всичко кой избави детето? Не е Министерство на вътрешните работи, не е татко му, Сашко самичък ли се пребори с всичко и за какво детето не опише тези инциденти?

Свързано ли е " изгубването " с бизнеса на татко му и по какъв начин по този начин майката на детето въобще не се прибра в България, когато рожбата й беше в неопределеност. 

Ако не бъдат оповестени всичките истини за случая " Сашко от Перник ", на следващия ден може да имаме " Пешо от Благоевград ". Нека се назоват отговорните и да понесат виновността си, вместо да изкарват детето воин и да се крият зад едно хлапе, което няма по какъв начин да не е жертва в цялата тази обстановка. 

Сашко е бил на топло, Сашко се е хранил, остава единствено вместо да разгласяваме случая за завършен, да изкараме цялата истина къде е било детето!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР