Министърът на туризма Николина АНгелоква разкри, че сама си е

...
Министърът на туризма Николина АНгелоква разкри, че сама си е
Коментари Харесай

Ангелкова: Сама платих пътуването си за Оскар-ите. Имам достатъчно средства за това

Министърът на туризма Николина АНгелоква разкри, че сама си е платила пътуването за церемонията по връчването на " Оскар " -ите.

" Много известни артисти и продуценти ме поканиха на Оскарите. Всичко обвързвано с киното одобрявам и считам, че с киното можем да разпространяваме страната. Една Хърватска да вземем за пример главно разчита на киното, с цел да притегля туристи от далечните пазари ", съобщи тя.

Запитана по какъв начин е отишла там, министърката отвърна: " Естествено като частно лице отивам, взела съм си отпуск, платила съм си самолетния билет, и хотела. Имам задоволително средства да отида до Лос Анджелис, всичко е с мои персонални средства ", добави тя. " Силвестър Сталоун харесва нашата страна и хиляди пъти е споделил, че отново ще я посети. Това единствено по себе си е реклама за нашата страна. Има и такива актьори, на които не им харесва България и споделят, че има доста какво да се работи и какво да се направи още. Все отново тези хора посещават всевъзможни първокласни места и пътуват доста по света ", сподели още Ангелкова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР