Министърът на туризма Николина Ангелкова предлага от 15 юни дискотеките

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова предлага от 15 юни дискотеките
Коментари Харесай

Предложение: Баровете и дискотеките да отворят на 15 юни

Министърът на туризма Николина Ангелкова предлага от 15 юни нощните заведения и питейните заведения да стартират да работят. Ресторантите се чака да отворят от 1 юни, сподели в ефира на bTV Ангелкова.

Последната дума обаче има Министерството на здравеопазването, което би трябвало да издаде заповед за това. Ще се разпишат и съответни правила, които притежателите да съблюдават. Контролът ще е прецизен.
Николина Ангелкова: От 1 юни ще отворят заведенията на закрито 23 плажа у нас ще оферират чадъри и шезлонги на нулеви цени, посочи министърът на туризма
Собствениците на кръчма в София са освободили личния състав още при започване на пандемията. Оборотът сега е 35 лв. дневно, а надницата единствено за миячката е 40 лв..

След разрешението на управляващите да се отворят градини и тераси наемат нови чиновници, само че се оказва, че няма с какво да им заплащат. Запазват единствено готвачката.

Купили са маски, дезинфектанти и шлемове. Казват, че е празник, в случай че на една маса в градината седнат клиенти.
При 9% Данък добавена стойност: Ще го усетят ли клиентите на заведения за хранене и книжарници От ресторантьорския отрасъл акцентират, че доста артикули са поскъпнали по време на изключителното състояние и по-скоро ще запазят цените си
Собствениците на заведения за хранене се радват, че от 1 юни може да проработи и вътрешната част на заведенията. Чудят се обаче дали това ще е задоволително, с цел да покрият и разноските, и заемите си.

Изчисляват, че ще са нужни месеци, с цел да може работата да се възобнови както преди рецесията, стига да не банкрутират преди този момент.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР