Министърът на туризма Николина Ангелкова и изпълнителният директор на Уралската

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова и изпълнителният директор на Уралската
Коментари Харесай

България ще си сътрудничи с Уралския окръг в сферата на туризма

Министърът на туризма Николина Ангелкова и изпълнителният шеф на Уралската асоциация по туризъм (УАТ) Михаил Малцев подписаха в Москва меморандум за съдействие в областта на туризма, гостоприемството и вложенията в бранша.

Церемонията се състоя в границите на работните срещи на министър Ангелкова с представители на съветската туристическа промишленост.

Министерството и асоциацията ще си партнират дейно в подготовката на събития в бранша и ще поддържат съвместен продан на статистически, рекламни и други промоционални материали.

УАТ е една от водещите организации в туризма на Руската федерация. Асоциацията е основана през 1996 година в Екатеринбург и е измежду най-активните сътрудници на Министерството на туризма, което е постоянен участник в най-значимото туристическо ревю в Уралския федеративен окръг - „ Лето ". През април тази година в борсата се включиха 250 изложителя, посетителите надвишиха 8 хиляди души, а България беше страна сътрудник.

През предходната година у нас са обитавали над 580 хиляди съветски туристи, което означи близо 20 на 100 растеж по отношение на 2015 година Сред най-активните от тях са гостите от Уралския край, оповестяват от Министерството на туризма.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР