Министърът на спорта Красен Кралев не изневерява на стила си

...
Министърът на спорта Красен Кралев не изневерява на стила си
Коментари Харесай

Красен Кралев се ошишка, едва се побира в колата си

Министърът на спорта Красен Кралев не изневерява на стила си да е покрай националните маси и за разлика от множеството си сътрудници от Министерски съвет не употребява служебна лимузина и водач в всекидневието си, научи HotArena.

Някогашният лекоатлет се придвижва с поовехтялото си спортно БМВ Z4 из София, въпреки автомобилът явно да не му е по размер. Спортното возило, основано от немския тръст за младежи със заможни родители и адреналин в кръвта, е с височина от едвам 1,2 метра и това принуждава Красен Кралев да поставя неимоверни старания, когато би трябвало да се качи или да слезе от автомобила си.

Наскоро кореспондент на „ Уикенд ” стана очевидец на патилата на министъра, свързани със спортното му возило. Красен Кралев паркира решеното в сив металик цвят БМВ пред настоящо заведение в центъра на Варна, само че слизането от колата му лиши най-малко 2 минути. Допълнително усложнение за спортния министър бяха и паркираният в съседство автомобил, който пречеше да отвори вратата на беемвето си.

След кански старания, гарнирани с пъшкания и с гримаси, Красен Кралев въпреки всичко съумя да се изниже от спортната и долепена до земята седалка на колата си и да продължи на личен ход като пешеходец.

„ Вярно е, че качването и слизането от колата са си проблем за Красен, който в последно време много се ошишка, само че пък той обича да кара спортни коли и да развива високи скорости на пътя ”, установяват познати на министъра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР