Министърът на регионалното развитие Виолета Комитова съобщи, че днес започва

...
Министърът на регионалното развитие Виолета Комитова съобщи, че днес започва
Коментари Харесай

Министерство нищи защо им е на Автомагистрали стая за първа помощ

Министърът на районното развиване Виолета Комитова заяви, че през днешния ден стартира инспекция на офисите на " Автомагистрали " ЕАД, откакто през вчерашния ден в медии са се появили фотоси на " стая за първа помощ " на етажа на управлението, която обаче е богата обзаведена със спалня, душкабини и други улеснения.
Още по тематиката
В отговор от държавното сдружение следното: " В постройката на Централната администрация на " Автомагистрали " ЕАД има стая за първа здравна помощ. Всичко останало са операции. Категорично възразяваме против опитите сдружението да бъде дискредитирано посредством неистини, без да се взима поради, че в " Автомагистрали " ЕАД работят стотици висококвалифицирани и виновни чиновници. И сходни подправени вести са засегнатост за тях и фамилиите им. "

Позовавайки се на Наредба № 7 от 23 септември 1999 година за минималните условия за здравословни и безвредни условия на труд на работните места и при потребление на работното съоръжение от " Автомагистрали ", допълват, че: " В взаимозависимост от размера на предприятието, типа на работата и честотата на трудовите злополуки се обезпечават една или повече стаи за първа помощ. Въпросното помещение в ЦА на " Автомагистрали " ЕАД се намира на 7 етаж, против и до него се намират работни кабинети на чиновници на администрацията на сдружението. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР