Министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов се радва

...
Министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов се радва
Коментари Харесай

Министър Гроздан Караджов стана дядо на 55



Министърът на районното развиване в оставка Гроздан Караджов се радва на първородно внуче, научи „ Ретро “. Едва на 55-годишна възраст, той се сдобил с купата „ дядо “ на дребния Матей. Бебето е правоприемник на огромния наследник на Караджов – Богдан, който е от първия му брак с някогашната му жена Евгения.

Внучето на политика е единствено с 6 години по-малко от неговите две дъщери близначки Калина и
София, които пък са продължение на любовта му с актуалната му втора брачна половинка Цецка. Въпреки раздялата с жена №1 Караджов е съумял да реализира баланс в фамилията и всички се схващат отлично. На сватбата на сина му Богдан със снахата Аделина участвали един до друг и двете му дами. „ Пожелавам на моя наследник и снаха здраве, доста наслада и благополучие, прелестни синове и дъщери, доста споделени вълнуващи моменти и взаимна любов и почитание! На добър път, семейство Караджови “, написа Гроздан към фотография от сватбата на наследника си. Церемонията е била през 2020-а, а година и няколко месеца по-късно младоженците се сдобили и с първа рожба. Снахата на Караджов е в чудесни връзки със свекъра и двете си свекърви. Тя също е изразила благодарността си към тях в обществените мрежи, откакто създали всичко допустимо, с цел да имат тя и обичаният ѝ сватбата на фантазиите си.

„ Хубаво е да си младоженка, още по-хубаво е да станеш госпожа Караджова, само че най-хубаво е, до момента в който се случва това, да си заобиколен от прелестни хора. Е, на нашата женитба се събраха най-прекрасните хора! Безкрайно сме признателни на нашите родители Емил Розов, Евгения Караджова и Гроздан Караджов, тъй като имат вяра в нас и тъй като одобриха, почетоха и помогнаха сватбеният ни ден да бъде тъкмо подобен, какъвто си го представяхме! “, написа снахата на министъра в оставка, която е юрист по специалност. Синът на Гроздан също е юрист и точно работата го събрала с неговата брачна половинка.

Настоящата жена до Караджов пък е известна столична бизнес дама. Тя го подари с близначки през 2015 година, които към този момент са ученички. Семейството населява къща за знамение и приказ в полите на Витоша, само че има и други скъпи парцели. Година преди да стане министър, Гроздан се снабдява с апартамент от близо 300 квадрата в Рим, където имал желание да емигрира с жена си и децата. Домът им в регион „ Витоша “ пък се простира на 1101 квадрата РЗП, а също така те имат и още скъпо имущество – апартамент в „ Лозенец “, къща в пазарджишкото село Виноградец, 5 автомобила, като най-новият им мерцедес коства 150 бона и е платен през 2021 година

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР