Министърът на регионалното развитие Николай Нанков, шефа на АПИ Светослав

...
Министърът на регионалното развитие Николай Нанков, шефа на АПИ Светослав
Коментари Харесай

Скандал! Къде са министър, шеф на АПИ и областен управител?

Министърът на районното развиване Николай Нанков, шефа на АПИ Светослав Глосов и регионалният шеф на София-област Илиан Тодоров отсъстват от нещастието с рейса край Своге.
До този миг нито един не се е появил обществено, с цел да поеме отговорност за нещастието край Своге, при която починаха 16 души. Още няколко индивида берат душа и са на косъм от гибелта. Припомняме ви, че Нанков и Глосов не изпускат мотив, с цел да прережат персонално лента на някой ремонтиран пътен сектор или да похвалят родните пътища.

По подигравка на ориста подобен път се оказа и този, на който се случи ужасяващата злополука с рейса. Фрог единствен заяви още през вчерашния ден, че АПИ от дълго време е била осведомена, че новата настилката не била добра и затова са станали доста произшествия.

Късно нощес шефът на Министерство на вътрешните работи Валентин Радев се появи пред публицистите със заместниците на Нанков и Глосов, тъй като „ другите ги няма “. Къде са, по този начин и никой нито попита, нито пък разбра. Има догадки, че може да отмарят в чужбина.

Странно се оказа и отсъствието на регионалния шеф Илиан Тодоров, без значение, че нещастието се разигра навръх негова територия.

Името на атакиста се свърза в последно време със скандал, който заформи с Министерство на вътрешните работи и по-специално с шефа на политическия кабинет на министъра Анжелина Тотева. Той се оплака в писмо до Радев, че Тотева давала нареждания в подопечното му ведомство към случай със избягалия, а след това и погубен пандизчия Владимир Пелов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР