Министърът на правосъдието Данаил Кирилов проведе работна среща с Управителния

...
Министърът на правосъдието Данаил Кирилов проведе работна среща с Управителния
Коментари Харесай

Данаил Кирилов се срещна със Синдиката на служителите в затворите в България

Министърът на правораздаването Данаил Кирилов организира работна среща с Управителния съвет на Синдиката на чиновниците в пандизите в България /ССЗБ/, оповестяват от ведомството.

На нея са участвали още отрасловият заместник-министър на правораздаването проф. Николай Проданов, както и професионалното управление на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “.

От страна на министерството беше дадена подробна информация за хода на осъществяването на поетите задължения към синдикалната организация, касаещи въпроси като възнаграждение и бройка на чиновниците в двете основни дирекции – „ Изпълнение на наказванията “ и „ Охрана “. Участниците в срещата бяха осведомени и с хода на бюджетната процедура все още и подхванатите стъпки от Министерството на правораздаването.

В края на срещата правосъдният министър благодари на ССЗБ за диалогичността и положителната връзка, а от синдиката показаха подготвеност за спомагателните диалози с министерството в интервала до края на бюджетната процедура и окончателното приемане на държавния бюджет за 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР