Министърът на отбраната Тодор Тагарев цаяви, че при посещението на

...
Министърът на отбраната Тодор Тагарев цаяви, че при посещението на
Коментари Харесай

Тагарев: Във Вашингтон не са ни поставяни допълнителни искания за помощ за Украйна

Министърът на защитата Тодор Тагарев цаяви, че при визитата на българската делегация във Вашингтон не са сложени спомагателни претенции за помощ за Украйна, оповестява кореспондента на БНР в Съединени американски щати.

Той разгласи, че американските съдружници са дали доста висока оценка за дейностите на кабинета за модернизирането на армията: " Те правят оценка доста високо уговорката на настоящето държавно управление и подкрепящото го болшинство в Народното събрание да увеличим разноските за защита, да модернизираме армията, да мотивираме нашите военнослужещи, повече хора за стартират работа в армията, да бъдат високо готови. За да имат отбранителните качества, които България заслужава, тя да бъде един заслужен съдружник в НАТО ".

Предстои през днешния ден министърът да бъде в Грийнвил, Южна Каролина, където ще посети заводите на " Локхийд Мартин " (Lockheed Martin).

Представители на управлението на компанията ще го срещнат с индустриалния развой на самолетите Ф-16 Блок 70, предопределени за българските ВВС
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР