Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин отмени пътуването си

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин отмени пътуването си
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин отмени посещение в НАТО след хоспитализация

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин анулира пътуването си до Брюксел, с цел да се срещне с министри от НАТО и да работи по военна помощ за Украйна, откакто беше приет в болница с затруднения от рак на простатата, съгласно Съединени американски щати длъжностни лица.

70-годишният Остин беше отведен във военномедицинския център Уолтър Рийд в неделя със „ признаци, предполагащи възникващ проблем с пикочния мехур “, сподели Пентагонът.

Остин трябваше да пътува до Брюксел във вторник, с цел да участва на постоянна среща на Контактната група по защитата на Украйна, група от към 50 страни, за съгласуване на военната помощ за Киев. Тази среща в този момент ще се организира виртуално, споделиха двама чиновници на защитата на Съединени американски щати пред организация Асошиейтед прес при изискване за анонимност.

След срещата в Украйна Остин трябваше да участва на постоянна среща на министрите на защитата на НАТО, също в Брюксел. Не е ясно дали заместник-министърът на защитата Катлийн Хикс, на която Остин трансферира отговорностите си, ще при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР