Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин, който е на

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин, който е на
Коментари Харесай

Лойд Остин е приет тайно в болница на Нова година

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин, който е на 70 години, е бил признат на Нова година в националния военномедицински център " Уолтър Рийд " поради " затруднения след неотдавнашна планова здравна процедура ". Министерството на защитата пази в загадка приема му в болница в продължение на пет дни.

Остин съобщи, че поема " цялостна отговорност " за секретността към продължаващата към този момент седмица хоспитализация поради към момента неуточнено здравно положение, заяви " Гардиън ".

Lloyd Austin hid his hospitalization for nearly a week.

This man is the Defense Secretary, not some low-level paper pusher in some office somewhere.

If one of our two National Command Authorities is in a hospital bed, Americans need to know immediately.

He works for us.

Now…
— Joey Mannarino (@JoeyMannarinoUS)
Пентагонът към момента не е прецизирал за какво Остин се лекува, дали е изгубил схващане през миналата седмица, нито е предложил детайлности по кое време може да бъде изписан от болничното заведение.

" Признавам, че можех да свърша по-добра работа, като подсигурявам, че обществеността е съответно осведомена. Поемам ангажимент да се оправя по-добре. Но това е значимо да се каже: това беше моя здравна процедура и аз поемам цялостна отговорност за решенията си по отношение на разкриването на информация ", съобщи Остин в документално изказване.

Why was DOD secretary Lloyd Austin in the hospital and why was it kept secret?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР