Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин е заявил, че

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин е заявил, че
Коментари Харесай

Остин: САЩ няма да допуснат Путин или ХАМАС да спечелят

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин е декларирал, че Съединени американски щати няма да разрешат на съветския президент Владимир Путин да завоюва започнатата от него война против Украйна или ХАМАС в спора против Израел, заяви Украинская истина, представен от „ Фокус “.

Остин е уверил, че Съединени американски щати могат да изпратят запаси на " няколко фронта " по едно и също време.

Ръководителят на американското военно ведомство е подчертал, че както в Израел, по този начин и в Украйна " демокрациите се борят с безмилостни врагове, които се стремят да ги унищожат ".

" И ние няма да позволим на ХАМАС или Путин да завоюват. И няма да позволим на нашите врагове да ни разделят или отслабят ", е подчертал той.

Остин е добавил, че войната, отприщена от Руската федерация против Украйна, е " предизвикателство " за НАТО и " директна офанзива против основания на правила интернационален ред ".

И резултатът от тази битка ще дефинира световната сигурност за десетилетия напред “, е коментирал той, като е подчертал, че Съединените щати " не могат да си разрешат да стоят настрани ".

По-рано държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен съобщи, че членовете на НАТО остават решени да продължат да поддържат Украйна в битката против съветската експанзия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР