Министърът на отбраната на Израел Бени Ганц разпореди днес Армията

...
Министърът на отбраната на Израел Бени Ганц разпореди днес Армията
Коментари Харесай

Израел мобилизира 9000 резервисти

Министърът на защитата на Израел Бени Ганц разпореди през днешния ден Армията на Израел да призове 9 000 резервисти, заяви пресслужбата на военното министерство.
„ Министърът на защитата Бени Ганц упълномощи ЦАХАЛ след оценка на обстановката в региона на защитата в сходство с оперативната нужда да активизира незабавно още 9 000 резервисти ”, се споделя в известието.
 Съединени американски щати са блокирали съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за Израел Съединени американски щати са блокирали съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за Израел
Заседанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, планувано за петък, за разискване на израелско-палестинското принуждение, няма да се организира. Тов...
По-рано представителят на израелската войска бригаден военачалник Хидай Зилберман съобщи, че армията е „ когато и да е ”
По информация на вестник „ The Jerusalem Post ”, проектът за наземната интервенция би трябвало да бъде показан през днешния ден за разглеждане пред началника на Генералния щаб Авив Кохави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР