Министърът на отбраната Красимир Каракачанов заяви, че няма конкретна заплаха

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов заяви, че няма конкретна заплаха
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма конкретна заплаха за България


Министърът на защитата Красимир Каракачанов съобщи, че няма съответна опасност за България, само че призна, че в някои райони на Европа съществува напрежение. Той е уверен, че то може да бъде решено единствено по пътя на разговора и напомни, че Европа има общ зложелател – радикалния ислям, съобщи кореспондентът на БГНЕС от полигона „ Ново село “.

„ Трябва да бъдат регистрирани опълчването, което съществува в Украйна, както и напрежението сред Русия, от една страна, и Европейски Съюз и НАТО, от друга “, сподели министърът на защитата, разяснявайки изтеклия в медиите отчет. [b]Според този документ Русия е основната опасност пред националната ни сигурност.

Той обаче не вижда смисъл от взимането на някакви изключителни ограничения.[/b]

„ България си взема нужните ограничения посредством подготовката на профилираните си сили. Не виждам смисъл от взимането на изключителни ограничения “, сподели министърът на защитата. „ Това, което виждате – обърна се Каракачанов и уточни строените военни зад себе си на плаца – са също подготовка и набелязани ограничения за осъществяване на избрани задания. Те са свързани със сигурността на страната “.

[b]На уточняващия въпрос дали има съответна опасност за България, министърът на защитата отговори: „ Конкретна опасност няма. Заплаха такава, каквато си я показват хората, че на следващия ден може да има десант на някой бряг или парашутен десант няма “.[/b]

Каракачанов призна, че съществува напрежение в някои райони на Европа. „ Конфликтът в Източна Украйна не е завършил, глобите против Русия не престават. На ученията, които се вършат от страна на Русия, има различни учения, които се вършат от страна на НАТО “, изброи той.

[b]Според него „ разговорът е диалозите са методът за решаването на тези проблеми “.

„ Нямаме интерес от ненужно напрежение, тъй като цивилизованият свят подобен, какъвто ние го познаваме в Европа и от Изток, и от Запад има един общ съперник и той се назовава радикалния ислям “,[/b] безапелационен е вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР