Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще открие утре, 14 септември,

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще открие утре, 14 септември,
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов ще открие втория Национален събор на запасното воинство

Министърът на защитата Красимир Каракачанов ще открие на следващия ден, 14 септември, втория Национален събор на запасното воинство.

В 11.00 ч. той ще бъде посрещнат с почетен часовой от 61-ва Стрямска механизирана бригада в местността „ Крънска кория” - град Казанлък, където ще се организира съборът. Организатор на събитието е Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и запаса със съдействието на Министерството на защитата и община Казанлък. В Националния събор на запасното воинство ще вземат участие представители на военно-патриотичните организации в страната.

В другите прояви по време на събора на 14 и 15 септември ще се включат военнослужещи от 68-а бригада „ Специални сили “ и 61-ва Стрямска механизирана бригада. В първия ден военнослужещите от Специалните сили ще показват качества при осъществяване на военни ръкопашни техники, пукотевица с маркиращи муниции, както и в директна акция за освобождение на заложници и инфилтриране по парашутен прийом с парашутна система вид „ Летящо крило “. На 15 септември военнослужещите от 61-ва механизирана бригада ще показват мостри военна техника и оръжия.

Участниците и гостите на събора ще могат да прегледат и изложбите на военно облекло, старинно оръжие и знаци, на самолетни и корабни модели, както и водолазно съоръжение.

В художествената стратегия на събора ще взе участие Представителният отбор на Въоръжените сили, оповестяват от пресцентъра на Министерството на защитата.

Днес в Дома на културата на „ Арсенал “ АД в гр. Казанлък се организира конференция на тематика „ Състояние и вероятности за развиване на отбранителните качества и сигурността на страната “. Тя е проведена от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса (СОСЗР) и Военна академия „ Г. С. Раковски “ и е под патронажа на министъра на защитата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР