Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната адмирал

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната адмирал
Коментари Харесай

Плевен чества 102-та годишнина от Дойранската епопея

Министърът на защитата Красимир Каракачанов и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов ще вземат участие в тържественото честване на 102-ата годишнина от Дойранската епопея в Плевен, оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата.
В неделя от 11.00 ч. пред паметника на Девета пехотна Плевенска дивизия ще бъде отслужена панихида в памет на починалите 2606 офицери и бойци. В знак на благодарност ще бъдат положени венци и цветя. Министър Каракачанов ще връчи награди за народополезна и патриотична активност на ръководители на училищен гвардейски отряди.
 Кметът на Тетевен сервира цветя пред паметната плоча на военачалник Владимир Вазов Кметът на Тетевен сервира цветя пред паметната плоча на военачалник Владимир Вазов
На 20 май 2020 година доктор Мадлена Бояджиева – кмет на Община Тетевен, уважи паметта на генерал-лейтенант Владимир Вазов. В чест на е...
Честването се провежда от Сдружение " Героите на Дойран ", ВВВУ " Георги Бенковски " и военните формирования от Плевенския гарнизон, с поддръжката на Община Плевен.
Паметникът на Девета пехотна Плевенска дивизия бе открит тържествено през 2019 година Той бе повдигнат с напъните на Сдружение " Героите на Дойран ", на доста донори и с поддръжката на Министерство на защитата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР