Министърът на отбраната и доскорошен служебен премиер Стефан Янев се

...
Министърът на отбраната и доскорошен служебен премиер Стефан Янев се
Коментари Харесай

Министър Янев се появи на антинатовски протест в негова подкрепа

Министърът на защитата и досегашен длъжностен министър председател Стефан Янев се ръкува с участници в антинатовски митинг в центъра на София. Според известието на уредниците той се е провел в поддръжка на министъра на 4 януари вечерта с към 40 участници, въпреки че на видео от събитието се виждат 20-ина души.

На плакатите им се виждат еднотипно отпечатани надписи " Никога против Русия! ", " Подкрепяме министъра на защитата ", " България - зона на мира " и " Да - на мира, не - на войната! ". Реч държи Румен Дечев, съгласно който Янев с персоналното си мнение срещу разполагането в този момент на подсилено съзническо наличие в България показал геройство и чуство за отговорност, изразявайки не персонално мнение, а настроенията и мислите на голяма част от българския народ. Целият български политически набор се нуждае от превръщане, добавя ораторът.

Янев се появява след края на речите (според уредниците - към половин час след началото на събирането), като не е ясно дали инцидентно е минавал (наблизо е министерството на отбраната) или особено е излязъл да се срещне с тях. В един миг наподобява, че му оферират микрофона да приказва, само че той отхвърля.

Присъстващите го посрещат с бурни овации и обещания от тях за цялостна поддръжка персонално за него. Министърът споделя единствено, че " основната дума е народен интерес - това търсим, това пазим, тъй че бъдеще спокойни, ще създадем каквото е належащо ".

 Министър Янев се появи на антинатовски митинг в негова поддръжка

Румен Дечев се показва като политолог и публицист, някогашен учител по политология (вкл. във Военната академия), чест посетител на телевизионните канали " Скат " и " Евроком " и съучредител или началник на разнообразни клубове и придвижвания. Според него светът се ръководи от финансова олигархия, че " концесият за златото в България източна годишно най-малко 20 милиарда лева " и че Кирил Петков, в чието държавно управление работи министър Янев, и Асен Василев " са безспорни марионетки, никакъв народен интерес няма да защитят, само че ще ще се борят със зъби и нокти да осъществят дилемите, които са им сложени ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР