Министърът на околната среда Нено Димов Нено Димов е министър

...
Министърът на околната среда Нено Димов Нено Димов е министър
Коментари Харесай

Нено Димов ще отговаря на парламентарен въпрос, свързан с наводнените къщи в Хайредин

Министърът на околната среда Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила ще дава отговор на парламентарен въпрос, обвързван с проблеми с наводнение на къщи и публични здания в Хайредин, област Враца. Това планува програмата за работата на Народното събрание.

Участие в парламентарния надзор ще вземе и министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко... към профила.

Той ще дава отговор на въпроси, свързани със заплащането на извинителните бележки от общопрактикуващите лекари за деца, диспечерските звена в центровете за незабавна помощ и откритата нараснала централизация на уран в индикаторите на питейната вода в с. Казанка, общ. Стара Загора.

В рамките на съвещанието ще се проведат разисквания по отношение на политика на Министерство на енергетиката в региона на топлоснабдяването, в които ще се включи и енергийният министър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР