Министърът на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов

...
Министърът на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов
Коментари Харесай

Нено Димов ще участва в семинар за интегрираното управление на отпадъците

Министърът на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила ще взе участие в семинар "Интегрирано ръководство на отпадъците ", който ще се състои на 16 и 17 март в курорта "Пампорово ", осведомиха от Министерство на околната среда и водите.

Форумът се провежда от Варненския свободен университет "Черноризец Храбър " и Института за интегрирано ръководство на общините в партньорство с регионалната администрация на Смолян.

В семинара, който е очакван като образование за общините, ще вземат участие над 100 представители на локалната власт и бизнеса от 27 общини - от Смолянска, Пловдивска, Пазарджишка, Кърджалийска, Бургаска и Софийска област. Сред лекторите са проф. Анна Недялкова, президент на ВСУ "Черноризец Храбър ", ръководителят на парламентарната комисия по околната среда и водите Ивелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 година в... към профила, Джордж Кремлис, началник на отдел "Екологична оценка на въздействието на околната среда и политика на доближаване " към Главна дирекция "Околна среда " на Европейската комисия, допълниха от Министерството на околната среда и водите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР