Министърът на младежта и спорта Весела Лечева изпрати поздравителни адреси

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева изпрати поздравителни адреси
Коментари Харесай

Весела Лечева поздрави ансамбъла по художествена гимнастика за европейската титла

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева изпрати приветствени адреси до ансамбъла по художествена гимнастика и до управлението на федерацията след европейската купа в многобоя и първото място в отборното класиране.

Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова донесоха първо злато от състезание на Стария континент за страната ни от 1990 година

Българските гимнастички - Боряна Калейн, Стилияна Николова, Ева Брезалиева и отбор дами реализираха още един триумф, откакто завоюваха и отборната конкуренция.
 Ансамбълът с втора безспорна купа, три златни и един бронзов орден за гимнастичките от европейското в Баку Ансамбълът с втора безспорна купа, три златни и един бронзов орден за гимнастичките от европейското в Баку
„ Горда съм с Вашия триумф. След международната купа успяхте да прибавите и по този начин дълго чаканото злато от Европейско състезание. Вървите решително по стъпките на олимпийските шампионки от Токио и съм уверена, че имате всички шансове да повторите техния триумф. Продължавайте все по този начин решително по своя път. Пожелавам Ви здраве, с цел да извършите своите огромни цели. Преследвайте фантазиите си все по този начин настойчиво и отдадено, и триумфът ще е Ваш “, написа Лечева.

Весела Лечева се обърна и към управлението на федерацията.

„ Уважаема г-жо Раева, уважаеми мениджъри, треньори, експерти, представянето на Европейското състезание сложи България на заслуженото първо място и потвърди, че Вашата неуморна работа е оценена и дава резултат. Благодаря Ви за хубавите страсти, за това, че Вашите гимнастички популяризират страната ни, че създавате нови и нови генерации звезди, че с техния образец успявате да увлечете хиляди български деца да спортуват “, написа в приветствения адрес Лечева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР