Министърът на младежта и спорта Радостин Василев заяви, че тази

...
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев заяви, че тази
Коментари Харесай

Радостин Василев: Тази година ще бъде годината на реформите в Българския спортен тотализатор

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев съобщи, че тази година се обрисува да бъде годината на промените в Българския състезателен тотализатор, както и в българския спорт. Той говри на откриването на празника във връзка 65 години от първия тираж на играта " Спорт тото 1 ".

На събитието участваха представители на Министерски съвет, както и звезди, измежду които Димитър Бербатов, Ники Кънчев. Водещ на празника на БСТ бе Део.

" Тази година се обрисува да бъде годината на промените в БСТ, както и в българския спорт. Поставил съм цели на управлението на тотализатор, в техен интерес е да ги изпълнят. Основаната цел е сдружението да печели добре, тъй като е главният спонсор на нашия бюджет и просвета.

Тази година предстоят промени в Закона за хазарта, евентуално следва смяна централната компютърна система на тотализатора, следва рационализация на лотарийните игри. Предстоят вложения, които да доведат до това облагата следващата година да е по-голяма. Тотализаторът би трябвало да е постоянен и сигурен, а с цел да бъде подобен, би трябвало да бъде чист. Това са задачите ни ", сподели Василев.
 Легендарното
Легендарното " Спорт тото " става на 65 години!

В началото
залози са одобрявани в пощенските клонове

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР