Министърът на младежта и спорта Радостин Василев се срещна с

...
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев се срещна с
Коментари Харесай

Министър Василев се срещна с медалистите от Европейското

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев се срещна с медалистите от Европейското състезание по повдигане на тежести, което се организира в Тирана, Албания. Тимът, воден от наставника Иван Иванов, завоюва 8 оценки в дуелите и общо 23 медала в обособените придвижвания, като приключи преди всичко в отборното класиране.

Министър Василев поздрави първенците Ангел Русев, Иван Димов, Валентин Генчев, Дейвид Фишеров и Христо Христов, както и бронзовия медалист Габриел Маринов. Той пожела на българските състезатели да стигнат и до олимпийските трофеи на Летните олимпийски игри в Париж 2024. Василев съобщи, че те имат голям капацитет и са потвърдили това по време на шампионата в Албания. Спортният министър връчи почетни плакети на ММС на призьорите, старши-треньора Иван Иванов и персоналните наставници на състезателите Никола Колев, Радослав Атанасов и Живко Николов.

Иванов разгласи, че е извънредно удовлетворен от представянето на своя тим. Треньорът уточни, че чудесно са се показали и Карлос Насар и Божидар Андреев, които не съумяха да участват на срещата с Радостин Василев заради неотложни персонални задължения.

Щангистите от националния тим благодариха на министъра на младежта и спорта за поддръжката и дадоха обещание да продължат да носят оценки за България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР